Személyes coaching

Pontosan tudom, milyen érzés az, amikor kilátástalannak látod a helyzetedet. De azt is tudom, hogy amikor eljutsz arra a pontra, hogy változtatni szeretnél, félig már megnyerted a csatát.  Mindazonáltal gyakran előfordul, hogy bár valaki tudja, hogy mi az, ami hátráltatja, ami nem jó számára, azzal még nincs tisztában, hogy miként tudja megteremteni az új körülményeket. Ebben segítek én!
Ha elolvastad a bemutatkozásomat, már ismered a múltam legnehezebb periódusait is. Hiszem, hogy ezek megosztása nem gyengeség részemről. Ellenkezőleg: az őszinteségem, és az évek során elért eredményeim a bizonyíték arra, hogy kitartással és eltökéltséggel tényleg minden lehetséges. És jóllehet meggyőződésem, hogy a múltam nehézségei egytől-egyig hozzájárultak ahhoz, hogy a hivatásom egyben a szívügyem is, van egy dolog, amit már másképp csinálnék: mernék segítséget kérni!

Mikor érdemes coach segítségét kérni?
Évtizedek óta emberekkel foglalkozom, és megfigyeléseim szerint az a leggyakoribb probléma, hogy sokan nem tudják: az ő problémájuk is pont egy olyan probléma, amire a coaching megoldást jelenthet.
A coaching nem varázslat. Mint minden önismerethez köthető metódus, ez is időigényes. Ugyanakkor az örök szabály rá is érvényes: a befektetett energia megtérül. A közös munka során nem csupán az adott problémán dolgozunk, hanem azon is, hogy jobban megismerd saját magadat, és ezáltal egyedül is hatékonyabban nézz szembe a kihívásokkal!

A személyes coachingot elsősorban az alábbi helyzetekben ajánlom!

Személyes coaching álláskeresőknek és karrierváltóknak 
Állást keresel? Hosszabb kihagyás után visszatérnél a munkerőpiacra? Saját vállalkozást indítanál? Új impulzusokra van szükséged a karrieredben? Netán úgy érzed, felborult az egyensúly a munkád és az életed többi része között?
A személyes coaching minden esetben hatékony megoldást jelenthet. Találkozásaink során feltárjuk a problémád gyökerét, és kitaláljuk, hogyan tudod elérni a céljaidat!

A személyes coachingot a kapcsolatod is meghálálja!
A bukkanók és nehézségek nélküli párkapcsolat vagy barátság olyan, mint a negatív kalóriás csokoládé: nem létezik! Viszont ahogy a csokoládét sem tesszük parkolópályára egy kis “kalória-konfliktus” miatt, úgy a kapcsolataink is megérdemlik a törődést.
A személyes coaching során segítek, hogy ismét rátalálj önmagadra, és ezáltal képes legyél rendezni a kapcsolataidban felmerülő problémákat. Legyen szó évek óta tartó párkapcsolatról, házasságról, netán a családoddal, a gyermekeiddel vagy a barátaiddal kialakított kapcsolatról, biztosan megtaláljuk azt a megoldást, amelyben minden érintett fél nyertesnek érzi magát!

Könnyítsd meg az életmódváltást a coaching segítségével!
Az életmódváltást általában elkezdeni a legnehezebb. Ha ugyanis már belevágtál, nagyon gyorsan érzed az előnyeit, és ez erőt ad a folytatáshoz. A kritikus rész tehát az, hogy miért halogatsz valamit, amiről biztosan tudod, hogy jót tesz Neked? Pontosan ebben segít a személyes coaching, amely során két tényezővel is foglalkozunk.
Egyrészt azzal, hogy milyen benső mozgatórugók akadályoznak meg az életmódváltásban, másrészt azzal, hogy a blokkok tudatosítását követően hogyan tudod lépésről lépésre elérni a célodat.
Ahogy az életmódváltás, úgy általában a hozzá kapcsolódó coachingnak is idő kell. Szerencsére nem kell egyedül megbirkóznod a nehézségekkel: végig melletted állok, és átsegítelek az akadályokon!

Ha olyan téma foglalkoztat, amit nem soroltam fel, és szeretnéd tudni, hogy Neked is segíthet-e a személyes coaching vagy csupán kérdésed van a konzultációkkal kapcsolatban, küldj üzenetet!  Ne feledd: a szolgáltatás most online is elérhető!