Bemutatkozás

 

 

Kedves Látogató,

 

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon. Unyi Tamara vagyok, Tammy Műhelyének megálmodója. Meggyőződésem, hogy mindenki képes megvalósítani a gyerekkori álmait, ha tesz azért, hogy túllépjen a korlátain és a hiedelmein. Nekem sikerült, pedig a batyu, amit gyerekkoromban a vállamra vettem, szinte csak nehézségeket és akadályokat tartalmazott.  Mindazonáltal volt benne egy hatalmas adag elszántság is, ami folyamatosan erőt adott ahhoz, hogy kemény munkával változtassak az életemen, és elérjem a céljaimat.

 

 

Hogyan lettem a saját magam coach-a?

Egy alkoholista anya és egy anyámnál 20 évvel idősebb apa gyermeke vagyok. Meghittség, szeretet és törődés helyett kiabálások, veszekedések és verekedések jellemezték a napjainkat. Gyakran előfordult, hogy korgó gyomorral feküdtem le aludni. Még kislány voltam, de már jobb életről álmodoztam.

Hamar felismertem, hogy egyetlen fegyverem van a helyzet ellen: a döntéseim. És én úgy döntöttem, hogy az én életem más lesz, mint a szüleimé. Úgy döntöttem, hogy a boldogságot választom, és ezt is fogom továbbadni majd a saját családomnak. Az elhatározás, hogy ha törik, ha szakad, elérem a célomat, mindennél erősebb volt. Tudtam, hogy hosszú út vár rám, de mindig csak a következő lépésre koncentráltam. Így utólag már látom, pont úgy jártam el, mintha csak egy coach tanácsát követtem volna. Nagy kár, hogy akkoriban senkitől sem tudtam vagy mertem segítséget kérni.

Mivel otthon elviselhetetlen volt a hangulat, könyvtárakban töltöttem a délutánjaimat, és keményen tanultam. Csak az a cél lebegett a szemem előtt, hogy minél hamarabb függetlenné válhassak, és örökre búcsút intsek a kiszolgáltatottságnak.

Családi pokolból Ausztriába

Mindössze 18 éves voltam, amikor gyakorlatilag minden nélkül kistoppoltam Ausztriába. Először felszolgálóként majd konyhásként dolgoztam, később kisgyerekekre vigyáztam. Visszatekintve már látom, hogy a külföldön töltött 4 év kicsit olyan volt, mint egy alapozó képzés az emberi természetről, amely tudás azóta is elkísér, hiszen emberekkel foglalkozom.

Büszkeséggel töltött el, hogy helyt álltam egy idegen kultúrában, távol mindentől, ami ismerős volt számomra. Amikor végül visszatértem Magyarországra, nem csupán egy felsőfokú német nyelvvizsgával voltam gazdagabb, de egy titkárnői állás is várt rám.

Munka, család és diplomák

“Hoztál pénzt?” Ezzel a kérdéssel fogadott anyám, amikor több év után először találkoztunk. Ez pedig csak még jobban megerősített abban, hogy én másfajta életet szeretnék, mint ami a szüleim révén osztályrészül jutott.

A titkárnői állásom után üzletkötő lettem, és olyan nagynevű cégeknél dolgoztam, mint a Mercedes-Benz, a Deutsche Bank vagy a Raiffeisen Bank. Időközben férjhez mentem, majd megszületett az első- és a második gyermekem. A gyereknevelés mellett két diplomát szereztem, amelyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy egyre közelebb kerüljek ahhoz az élethez, amit gyerekkoromban megálmodtam magamnak.

Hogyan lettem mozgásterapeuta (is)?

Mindig is szerettem és akartam is tanulni. Ennek köszönhető, hogy az évek során 24 akkreditált végzettséggel gazdagítottam a repertoáromat. Így lettem többek között bank- és lízingtanácsadó, grafológus, a Bowen technika szerelmese és használója, coach, stylist  és még sok minden más. A sok képesítést láthatatlanul is összekötötte valami: emberekkel foglalkoztam. És minden percét szerettem.

Jóllehet egy ideig kizárólag gyerekekkel foglalkoztam, mozgásterapeutaként és mozgásfejlesztőként egy idő után felnőtt pácienseim is lettek. Gyermekek esetében a fő profilom az autizmus, az ADHD, a figyelem- és beilleszkedési zavar vagy a tanulási nehézségek kezelése. Felnőttekből álló klientúrámban főként agydaganatos, leukémiás, cukorbeteg és öngyilkosságra hajlamos kliensek életét segítem. Habár a legfiatalabb vendégem 1 hetes, a legidősebb 75 éves, egyformán szívmelengető érzés látni a fejlődésüket.

Tammy Műhelyének születése

A mozgásterápiás kezelések során egyre többször éreztem azt, hogy még több embernek szeretnék segíteni. Így született meg a Tammy Műhelye, amely egy kis oázis a rohanó hétköznapokban. Egy hely, ahol minden arról szól, hogy a vendég jobban érezze magát a bőrében. Legyen szó személyes coachingról, stílus-, szín- vagy sminktanácsadásról, netán Bowen  technikáról, elmondhatatlan örömmel tölt el, amikor látom a hozzám érkezők sikereit, fejlődését és örömét.

A Tammy Műhelye egy valóra vált álom számomra. Egy valóra vált álom, amelyre mindig is vágytam, és amiért keményen megdolgoztam. Én már tudom, hogy lehetséges elérni, amit szeretnénk. Tudom, hogy nincs lehetetlen, hogy csak az előre van. És azt is tudom, hogy segítsek Neked, hogy megvalósítsd a saját álmaidat!

Tammy Műhelye online is!

2020 egy furcsa év: meglátásom szerint az embereknek minden korábbinál nagyobb szüksége van az önismeret fejlesztésére,  a minőségi énidőre, és arra, hogy a rengeteg stressz és feszültség közepette képes legyen valamilyen formában töltődni. A sors iróniája, hogy a vírushelyzet és a korlátozások miatt egyre többen bezárkózásra, elszigetelődésre kényszerülnek.

Pontosan ezért csatlakoztam én is azokhoz, akik az offline térből áthelyezték szolgáltatásukat az online térbe. Hiszem, hogy bizonyos szolgáltatásaim - elsősorban a személyes coaching, valamint a stílus- és színtanácsadás  - online is tökéletesen működnek.

Szeretettel várlak Tammy Műhelyében!

Kérdésed van a szolgáltatásokkal kapcsolatban? Írj üzenetet!  Ha pedig kíváncsi vagy, mit mondanak rólam a vendégeim, böngészd át a referenciákat!