Referenciák

Tamara az első telefonbeszélgetésünk alkalmával olyan pozitív erőt sugárzott felém, megmutatta van remény, segítség, hogy a mai napig ha eszembe jut, szerencsésnek érzem magam, hogy rá találtam. Első pillanatban bizalmam volt felé, ami mára szeretetté nőtte ki magát. Köszönöm hogy vagy nekünk!

R. Ildi

2 gyermekes anyuka lévén meglepődtem, hogy a kisebbik lányom iskolába kerülésekor derültek ki a tanulási problémák. Gyógypedagógusunk javaslatára kivizsgáltattuk, az eredmény Asperger-szindróma. Bár oviban TSMT-ünk, egyértelművé vált, hogy mozgásfejlesztésre továbbra is szükségünk lesz. Tamarát érdekes módon több helyről ajánlották. (Minden út hozzá vezetett) Telefonbeszélgetésünket követően egyéni fejlesztés szükségességében maradtunk, a hatékonyság érdekében. Kislányom mindig nagyon várta az órákat, az ott töltött idő inkább volt játék, mint torna számára. Tami rendkívül empatikus, érzékeny személy, aki nemcsak lányomat, de sokszor engem is feltöltött önbizalommal. Mivel régóta foglalkozik ilyen családokkal, már nagyon hamar ráérez a problémák- megoldások legjobb kombinációjára, ráadásul a napi “állapot”-hoz igazodva. Fél év elteltével gyógypedagógusunk megkérdezte, járunk-e még Tamihoz, és mikor válaszoltunk, hogy persze, azt mondta, abba ne hagyjuk! Ősztől már csoportosban folytatjuk, ami szintén Tami ötlete volt, ez is alátámasztja, hogy kizárólag a gyerekeink egyéni érdekeit nézi, szívvel-lélekkel dolgozik értük-velük! Őszintén tudom őt ajánlani, remek szakember, új terveit támogatom, sokunknak szükségünk van rá!

K. Kata

A vállalkozáshoz, a garantált hitelességhez:
A nagybetűs BIZALOM, SZERETET, EMBERSÉG. Minden apró részletet figyelembe veszel ahhoz, hogy megtaláld a probléma gyökeret. Csupa szívből jövő segítségnyújtásra számíthatok valahányszor szükségem van rad. Az, hogy gyermekeim egészségét és fejlődését bízom rad, nem is mutatja jobban, hogy a legmegbízhatóbb szakember vagy számomra. Minden eddigit nagyon köszönök és remélem lesz alkalmam viszonozni!

K. Gy. Éva

Tamara nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik, amit szakmai képzésekkel folyamatosan bővít. Nagyon jó emberismerő, rengeteg problémát látott már s oldott meg, tudása így nem csak elméleti, hanem gyakorlati is. Nagy fokú empátiával rendelkezik és szociálisan nagyon érzékeny. Azt hiszem a igazi támogató munkához és a bizalom megalapozásához és építéséhez ez nagyon fontos. Mindig pozitív és sugárzó. Nagyon jó tükröt tart, amibe jó ha belenézünk. Azt gondolom a jó szakember ezt is kell tegye. Az önismereti egy hosszú út, de érdemes rajta végigmenni s ehhez Tamara nagyon jó kísérő/útitárs tud lenni.

G. Edina

Tammy személyében egy olyan embert ismertem meg, aki bármihez is kezd, azt szívvel-lélekkel csinálja.  Mindig a segíteni akarás hajtja, mindenkinek azt mutatja meg, hogy hittel és aktív részvétellel  bármilyen kitűzött cél elérhető.Önbizalom építő és motiváló minden vele töltött perc.Szakmai tudása sokrétű és sokoldalú, azért különösen kedvelem, mert ettől mégsem “szállt el”.Jó szívvel ajánlom Őt, ha nyitott vagy a változásra, közös utatokat biztosan siker koronázza!

O. Bea

Újra meg újra találkoznunk kell a változással, a veszteséggel, az igazságtalansággal, újra meg újra meg kell találnunk az erőt arra, hogy nyissunk, amikor arra hajlanánk, hogy bezárkózzunk. Kedves Tami, te a mi életünkbe egy fényszikra vagy. Nyitottságod, értő odafigyelésed, lendületed a van értelme nyitni, továbbmenni szikráját adta. Köszönet érte.

L. Enikő

Tamara széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik és egyénre szabott megoldást nyújt a felmerülő problémára. Szívvel- lélekkel végzi munkáját, lendületes, jókedvű, jó humorú. A legjobb kezekben vagy nála.

Judit

Tamara egy fantasztikus nő, coach, pedagógus! Mi nagyon sok kedvességet, figyelmet, tanácsot, segítséget kaptunk Tőle. A gyerekek fejlesztő tornára járnak Hozzá, mert az egyik figyelemhiányos, a másiknak beszédével van problémája. Hihetetlen, ahogy bánik a gyerekekkel, ahogy rengeteg energiát képes csoportban is kezelni, mert a gyerekek figyelnek Rá! Képesek Vele együttműködni, mennyi múlik az EMBEREN! Nekünk Ő Tamara! ezen felül Bowenre jár Hozzá a család. Teljesen feltölt, mintha kicserélnének 1-1 kezelés után. Mindeközben simogatja a lelked, önbizalommal tölt fel Keressétek bizalommal, mi tiszta szívből ajánljuk!

Bernadett

Drága Tammy. Tudtam, hogy nem fogok tudni röviden írni. Remélem azért tetszik majd még ha nem is pont ilyesmire gondoltál...... Ezt gondolom Rólad (nagyjából 😀) : "Sokan úgy gondoljuk, hogy magunk irányítjuk az életünket. Azonban vannak idők, mikor szembe kell fordulnunk a kihívásainkkal. Ilyenkor szükségünk van segítségre. Ha rátaláltál Tamarára akkor Te magad is kapsz egy lehetőséget. Lehetőséget arra, hogy megértést találj, hogy rábízhasd magad. Mert Ő érti a félelmeidet, a gyengeségeidet, a kétségeidet, felismeri a csapdákat amikbe beleestél, az útvesztőket ahol eltévedtél. Segítségével lehetőséget kapsz a változásra. Arra, hogy életed utazása újra reményteli, biztonságos és ragyogó legyen. Lehetőséget kaphatsz! Pont ahogy Én!"....... Hát..... Ennyi.

Fatima