Stílustanácsadás

Coaching, személyes jóllét és külső megjelenés

A Tammy Műhelye azért különleges hely, mert itt egyszerre foglalkozunk a testtel , a lélekkel  és külső megjelenéseddel. Saját tapasztalatból tudom, hogy bár e három terület külön-külön is meghálálja a törődést, ha egyszerre adjuk meg nekik, amire szükségük van, a hatás megsokszorozódik. A stílustanácsadás, valamint a smink- és színtanácsadás hatékony megoldás, ha a külsőddel szeretnéd kezdeni a megújulást!

A 21. század egyik legnagyobb nehézsége, hogy megállíthatatlan impulzusokkal bombáznak minket arra vonatkozóan, hogyan kellene kinéznünk. A reklámok, a magazinok, a közösségi média álvalósága, a hírlevelek és az online hirdetések szinte észrevétlenül kúsztak be a mindennapjainkba. Néhány év alatt elérték, hogy a nők olyan magas elvárásokat támasszanak saját magukkal szemben, mint soha korábban.
Az ingercunami állandó választás elé állít bennünket. Ruhák, kiegészítők és kozmetikumok ezerarcú világában kell eligazodnunk úgy, hogy közben tudjuk: ha túlterheljük a bankszámlánkat, az éppúgy kimerül, mint a lélek, amikor a kihívások mellett nem biztosítjuk számára a töltődés lehetőségét.

A stílustanácsadás egy olyan szolgáltatás, amelynek segítségével rátalálhatsz a valódi stílusodra. A közös munka végére pontosan tudni fogod, mi a ragyogó megjelenés titka Számodra! Ígérem, hogy kicsattanóan jól fogod érezni magad, és sokkal tudatosabban fogsz vásárolni!

Ajándékozz stílustanácsadást!
Lepd meg a lányodat, az édesanyádat vagy épp a legjobb barátnődet egy csodás élménnyel, és ajándékozz konzultációt! A stílus-, a smink- és a színtanácsadás szórakoztató és hasznos program az önismeret jegyében!

Tudunk egy jó csajos programot! - Szépülj a barátnőiddel!  
A stílustanácsadás, valamint a szín- és sminktanácsadás szuper barátnős program! Gyertek el a csajokkal közösen, és ismerjétek meg jobban magatokat és egymást is!
A három szolgáltatás együtt és külön is igénybe vehető. Az online lehetőségekről emailben vagy telefonon tudsz érdeklődni!

Stílustanácsadás - első lépés az új éned felé!
Nőként számtalan olyan élethelyzettel találkozol, amikor nagyon nem mindegy, hogy milyen üzenetet közvetít az öltözködésed. Ez azonban csak az egyik faktor: az is fontos, hogy az a bizonyos öltözék passzoljon a stílusodhoz és a személyiségedhez.
A beszélgetéssel egybekötött stílustanácsadáson megmutatom Neked, hogyan találd meg azokat a ruhákat, amely varázsütésre csinossá és magabiztossá tesznek.

Az átfogó stílustanácsadás mellett az alábbi témákban külön-külön is kérheted a segítségemet.

 • Átváltoztatunk - komplett stílustanácsadás

 • Öltözködés és állásinterjú - profi megjelenés állásinterjún

 • Randevú tippek

 • Az örök farmer - a fazon, amiben az esti fenekedet is szereted!

 • Csinosan otthon is! - Őrizd meg a nőiességed a négy fal között!

 • Ékszerkalauz - emeld ki a legszebb vonásaidat!

 • Táskák minden esetre

 • Felejthetetlen fehérneműk - hétköznapi kényelem kontra érzéki csábítás

Sminktanácsadás - hangsúlyozd a legszebb vonásaidat!
A sminktanácsadást követően nem csupán könnyedén eligazodsz majd az alapozók, púderek és rúzsok színpompás világában, de azt is tudni fogod, hogy milyen árnyalatokkal és textúrákkal sminkelj különböző alkalmakra. A sminktanácsadáson belül az alábbi szolgáltatások közül választhatsz, de adott esetben egy alkalom során több témával is foglalkozunk!

 • Hétköznapi smink - csodatévő ecsetvonások akár 5 perc alatt

 • Kifinomult sminktippek álláskeresőknek

 • Smink az arcformádnak megfelelően

 • Kozmetikai kisokos: krémek és arcápolási rutin életkor szerint

 • Az alkalmi és a tartós smink: füstös szem, tusvonal és minden, ami csábítás!

Színtanácsadás
Tapasztaltad már, hogy bizonyos színek mintegy varázsütésre kiemelik a vonásaidat, más árnyalatok viszont kifejezetten előnytelenek? A magyarázat a különféle szín típusokban rejlik. Ha tudod, melyik típushoz tartozol, mindig tudni fogod, milyen tónusokat válassz! De a színtanácsadás ennél többről szól, mutatjuk, mi mindent tanulhatsz még a konzultáción!

 • Tavasz, nyár, ősz és tél típus színei

 • Színek és alkalmak: mit viselj a tökéletes összhatásért?

 • Árulkodó árnyalatok: a színek jelentése és üzenete

 • A színek barátsága: hogyan kombináld a különböző tónusokat?

Ha kérdésed van a stílus-, a smink- és a színtanácsadással kapcsolatban, írj nekünk üzenetet , örömmel segítünk! Várunk szeretettel konzultációra, akár online is!

Ruházati partnerünk

https://www.monalina.hu/