Csomagárak

Csomagárak

Jóérzés Csomag

Azoknak ajánlom, akik még nincsenek kész a változásra, eszükbe jut sokszor, hogy a jelenlegi állapot, amiben vannak már nem jó, de ahogy mondani szokták: „nem fáj eléggé”.

Ha belekóstolnál abba a hihetetlen jó érzésbe, hogy csak Rólad és Érted szól minden néhány óra erejéig, akkor Tied a Jóérzés Csomag.

Ha csak kíváncsi, esetleg szkeptikus vagy, mi ez az egész, akkor is jó szívvel ajánlom a Jóérzés csomagot.

Miből áll a Jóérzés csomag?

2,5 óra alatt kitérünk a fontos életterületeidre, úgymint emberi kapcsolataid, önmagaddal való viszonyod, egészség, hivatás, pénzügyi helyzeted. Emellett beszélgetünk az öltözködési stílusodról, valamint a lehetséges életmódváltásodról (pl. étkezés, mozgás).

Mindezek alapján olyan  induló csomagot, valamint egy „jóérzést” kapsz, amely segítségedre lehet elindulni saját változásod útján, akkor, és úgy amikor szeretnéd.

Időtartama: 2,5 óra
Ára: 35.000,- Ft (plusz ajándékba kapsz egy 1 alkalmas alakformáló tornán való részvételt)

Kipróbálom! Csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akiknek már eléggé fáj az a helyzetük amiben vannak, és megvan a szándékuk a változásra, de még nincs határozott elköteleződésük a hosszú távú közös munkára.

Miből áll a Kipróbálom csomag?

Itt már papírra vetjük az életed azon területeit, ahol elkerülhetetlen változás, nagyító alá vesszük, milyen úton kell járnod, részletesen elemezzük személyes stílusod, megbeszéljük táplálkozási és sportolási szokásaidat.

Részletes, célirányos segítséget kapsz ahhoz, hogy tudd miben, és hogyan kell magadnak segítened, milyen változások javasoltak számodra. Megélheted milyen egy igazi izzasztó edzés Gáborral, átélheted milyen érzés valami klassz dolgot tenned Önmagadért, a testedért, az egészségedért. Szeretném, ha kipróbálnád Judit profizmusát mit is képes tenni az arcoddal, hogy üde,  friss hatású legyen gyönyörű arcod.

Ezt követően Te döntésed, hogy közösen felvázolt jövőképedet, együtt, vagy önállóan szeretnéd megvalósítani. Amennyiben úgy döntesz, hogy együtt megyünk tovább, úgy szeretettel ajánlom számodra a Tegyünk már valamit csomagot.:)

Időtartama: 4,5 óra
Ára: 63.000,- (plusz ajándékba kapsz egy 10.000 Ft értékű Bowen kezelést)

Tegyünk már valamit! Csomag

Ezt a csomagot akkor ajánlom Neked, amikor rádöbbentél arra, hogy most már tényleg szükséges valamit kezdeni az életeddel, de kellene egy olyan segítség, aki szeretettel noszogat, segít, ha kell átbillent a holtponton.

Konkrét célokat, cselekvési tervet írunk, határidőkkel, természetesen feltüntetve a várható eredményeket is. Közösen elemezzük stílusod minden részletét, kiválasztjuk a számodra előnyös színeket, ruha fazonokat, cipőket, táskákat stb., alakformáló edzéseket egyeztetünk, átvarázsoljuk az arcodat, hajadat. Átalakítjuk az étkezési szokásaidat, megnézzük mit ettél eddig, és mi a javasolt ezentúl. Olyan arckezelésben lesz részed, hogy csak ámulni és bámulni fogod milyen sokat számít egy gondoskodó profi kéz.:)

Hosszú távú közös munkában kell gondolkodnod. Legalább 20-30 óra foglalkozás szükséges saját magaddal, hogy elinduljon valami egészen csodálatos dolog Veled…

A program részletes lefutását az első beszélgetések során egyeztetjük annak ismeretében, ha már látom, mire van szükséged, és ehhez mennyi időt kell fordítanunk.

Időtartama: 20-30 óra
Ára: egyedi beszélgetések alapján igény szerint (plusz ajándék egy 1 Bowen kezelés, és 1 alakformáló tornán való részvétel)

Nagy Ugrás! Csomag

Ez az abszolút változás! Minden sérült életterületedet átbeszéljük, ahhoz cselekvési tervet készítünk, legyen az kapcsolatok, hivatás, stb. Határidőket tűzünk ki, segítek és tevékenyen Veled leszek a feladatok végrehajtásában. Végigmegyünk a ruhaszíneken, hogy milyen felsők stb. teszik fiatalossá az arcodat, testedet. Átnézzük a ruhatáradat, megnézzük együtt és összepárosítjuk a ruhákat, amitől még szebb még varázslatosabb leszel! Étkezési szokásaidat kielemezzük, egyéni étrendet alakítunk ki, miközben edzéseken veszel részt, hogy varázslatos átalakuláson menjél keresztül. Csodás arckezelésen veszel részt, kívül-belül csillogni fogsz! Ennek időtartama már 60 óra is lehet, hiszen itt sok külön álló területet érintünk, és a haladás gyorsasága egyedül csak Tőled függ!

Időtartam: 60 óra
Ára: igény szerinti ajánlat adás
Ajándék: 2 Bowen kezelés ( 20.000,- Ft)